Otluca İlkokulu
Otluca Köyü Dışkapı No1 Ağrı/Tutak

VİZYON

Öğrencilerimizin istenilen hedefler doğrultusunda yetişmelerine katkı sağlamak, paylaşımcı ve çevreye duyarlı nesiller ortaya çıkarmak amacıyla imkanlarımızı zorlayarak ulaşabileceğimiz her türlü teknolojik eğitim araç ve gereçleriyle öğrencileri desteklemek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda amacımız, öğrencilerimizi geçmişinden güç alarak geleceğe bakabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ülkesini ve milletini seven ve onun çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutan aydın, ileriyi görebilen, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, katılımcı, paylaşımcı, kendini yenileyen ve geliştiren çağın imkanlarını kullanabilen hoşgörü, sevgi ve saygı esasları çerçevesinde gelişime açık, kendine güvenen, gerektiğinde kendini sorgulayabilen, nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler olarak yetiştirmektir.

Tam gün

Soba